Over ons

Peuterschool ’t Mosterdzaadje is onderdeel van 

Stichting KinderMozaïek.

Onze geschiedenis

Waar komen we vandaan?

Peuterschool ‘t Mosterdzaadje is in 1981 gestart als peuterspeelzaal. In 2002 is de peuterspeelzaal overgenomen door juf Ece en juf Patricia. Niet lang daarna is juf Yvette erbij gekomen. In 2012 werd, als eerste in Purmerend, de overstap gemaakt naar peuteropvang. Het doel was en blijft: voor alle peuters een goed voorschools aanbod. Elk kind heeft immers recht op een goede start!

Door de jaren heen heeft ’t Mosterdzaadje volop aandacht gehad voor de ontwikkeling van de peuters op de groep. 

Mede door de lieve juffen en de sociale functie in de wijk is ‘t Mosterdzaadje voor veel ouders en hun kinderen een begrip geworden. 

Samen met de ouders dragen we bij aan de groei en de ontwikkeling van “onze” peuters.

Onze visie en doelen

Elke peuter de mogelijkheid bieden om zich te ontwikkelen tot een zelfstandige en zelfredzame peuter in een respectvolle en veilige omgeving om van daaruit zelfstandig de stap als kleuter te kunnen maken naar de basisschool die bij hem/haar past. Alles wat je aandacht geeft,groeit!

Nu is het tijd voor de volgende stap in de ontwikkeling van ‘t Mosterdzaadje: een logisch gevolg van het ontwikkelingsgericht en voorschools werken met thema’s. We zorgen voor een goede basis en een optimale start op de basisschool. 

We gaan verder als Peuterschool ‘t Mosterdzaadje!

 

 

Screenshot 2020-07-13 at 09.32.49
88253723_3605977466140008_1318009666529132544_n

Volg ons online

We hebben veel plezier in ons vak. Samen met de kinderen maken we een hoop mee. Dit willen we u graag laten zien. 

Volg ons op onze Facebook pagina. We posten bijna elke dag wel een hoogtepunt, een leuk verhaal, een gebeurtenis met een foto. Uiteraard zijn de kinderen onherkenbaar in beeld gebracht.

Voor de ouders maken we gebruik van Klasbord. Een online tool waarbij we kunnen communiceren en veilig foto’s van uw kind kunnen delen. 

Inschrijven?

Schijf uw kind op tijd in

Schrijf uw kind bij ons in ruim voordat het twee jaar wordt. U kunt eerst een vrijblijvende rondleiding inplannen zodat u eerst kennis met ons kunt maken. Wanneer u kiest voor direct inschrijven, dan kunt u ook gelijk een afspraak inplannen voor een intakegesprek.

of