Onze juffen

We zijn professioneel, hebben oog voor de ontwikkeling en behoeften van uw kind en staan klaar om u bij te staan tijdens deze bijzondere periode.

Ontmoet

Onze vaste gezichten

Juf Ece

Werken met peuters is al meer dan 20 jaar mijn passie! Geen dag is hetzelfde, de fijne omgeving en het contact met peuters, ouders en collega’s zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.

Het geeft mij veel voldoening om een peuter te zien groeien in zijn ontwikkeling en te weten dat ik daar een bijdrage aan heb kunnen leveren.

Ik heb in juli 2020 de opleiding AD Pedagogisch Educatief Professional afgerond aan de Hogeschool Windesheim in Almere. Als pedagogisch coach ondersteun ik mijn collega’s op de werkvloer, ook het extra ondersteunen van ouders behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast houd ik als beleidsmedewerker de implementatie en de borging van het pedagogisch beleidsplan in de gaten en zorg samen met mijn collega’s voor een hoge pedagogische kwaliteit.

Juf Patricia

Ik ben juf Patricia, ik heb ruim 20 jaar geleden van mijn hobby mijn werk mogen maken! Het is geweldig om te ervaren hoe peuters zich kunnen verwonderen als zij iets ontdekken en dat vervolgens zelf gaan uitproberen en toepassen Ik geniet er enorm van om een peuter te zien groeien in zijn of haar ontwikkeling, maar ook in de lengte. Toen mijn 3 kinderen de peuterleeftijd ontgroeid waren ben ik weer gaan leren. Na het diploma LKC volgde een Piramide certificering, de basis voor het voorschoolse werk dat zo bij ’t Mosterdzaadje hoort. Naast mijn pedagogisch werk op de groep, ben ik graag creatief bezig met de kinderen.

Juf Romy

Ik ben juf Romy. Begin 2022 heb ik als juf mogen starten bij peuterschool ‘t Mosterdzaadje en iedere dag geniet ik weer van het contact met de peuters, ouders en collega’s. Ik vind het mooi om te zien dat er iedere dag weer grote sprongen in de ontwikkeling van de peuters wordt gemaakt en dat ik hier als juf aan bij mag dragen. In 2019 heb ik mijn gespecialiseerd pedagogisch medewerker diploma behaald op mbo niveau-4 en heb ik ook als onderwijsassistent voor de klas gestaan in het basisonderwijs. In 2023 rond ik mijn hbo bachelor pedagogiek af. Ik vind het leuk om mijzelf te blijven ontwikkelen in de verschillende gebieden van het werkveld.

Juf Mylène

Ik ben juf Mylène en ik ben al sinds 2013 juf bij ‘t Mosterdzaadje. Ik werk drie dagen bij peuterschool ‘t Mosterdzaadje en 2 dagen bij een basisschool.

Ik vind het leuk om met de kinderen een spelletje te doen en een boek te lezen. Mijn hobby’s zijn tennissen en met de kinderen spelen.

We houden van ons werk

Ieder kind is uniek! Wij bieden als team een vertrouwde en veilige plek waar ieder kind zichzelf mag zijn en de ruimte krijgt om zich volop te ontwikkelen in een uitdagende, speelse omgeving.

Als team werken we elke dag met veel plezier samen om uw kind een fijne peutertijd te bezorgen.